Partenspelers

Partenspelers

cover-partenspelers-web‘Ze is niet piepjong, niet stokoud. Ze woont tijdelijk op Texel en in Denemarken. Haar man is zeilend vertrokken voor een wereldreis. Ze hoopt dat hij nooit terugkomt. De erfenis van haar ouders omvat aanzienlijk meer en belangrijker zaken dan geld en goed. Ze wéét het en krijgt het keihard bevestigd. Het is die ándere erfenis waarmee ze haar leven vorm gaat geven.

Roos Verlinden is een Nederlandse schrijfster. Opgegroeid in de Zaanstreek, volgde middelbaar onderwijs in Amsterdam. Werd fysiotherapeute en vertaalster voor medisch-wetenschappelijke uitgeverijen. Is op latere leeftijd gedebuteerd en heeft inmiddels een reeks boeken, ‘light literature’, op haar naam staan. De roman Partenspelers laat een andere kant van haar schrijverschap zien.

Partenspelers is een fascinerende en intrigerende roman over de rol die ánderen vaak onbewust in je leven kunnen spelen. Over de dominantie van ouders, over de gestoordheid van degene die je dacht lief te hebben. Over verloren gegane vriendschappen. En over situaties waarop je geen invloed had, omdat je ze niet herkende. Of niet durfde te herkennen. En vooral over de bevrijding als je ontdekt hoe het écht zit. Als je je bewust wordt wie je écht bent. Over de kracht die dat geeft.’

 

direct-bestellen-oranje